En klassisk skinkstek och en tjälknöl av nöt. Jag serverade det kallskurna köttet med potatisgratäng, sallad, olika grönmögelost och en sky/gräddsås med glögg smaksatt med fikon och portvin som fått reducera och koka ett par timmar
Vi skulle vilja laga mer med den i vinter så tipsa gärna om era favoritrecept i crockpot. Skölj av kycklingen i kallt vatten ordentligt, badda den torr med hushållspapper
Däremot smörjer jag botten av grytanmed lite olja. Bara att gnida in kycklingen med valfria kryddor, lägga ner i Crock Pot och vänta medan Crock Pot gör jobbet
Det ska ha bildas rikligt med vätska i “paketet “ för att den ska vara klar. Lägg de skalade och delade morötterna och botten av en "Crock pot" tillsammans med den skalade och klyftade rödlöken
Några tag med chili explosion kvarnen, styrka efter behag. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att. Tillaga mitt i ugnen, ca 40 min, känn med sticka att
Väldigt smidigt att bara slänga ner allt i grytan och göra annat under tiden. Sallad med thaidressing. Kan vara den godaste röda curry-gryta jag ätit – så aromrik smak och mör kyckling (kanske lite för mör)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.