1 hel
färsk kyckling (använder du fryst så tina den helt!)
1
citron
3-4
vitlöksklyftor
1 gul
lök
4 timmar
på low. När kycklingen är klar – lyft försiktigt ur den, pensla utsidan med smält smör och lägg på en plåt – in i ugnen på 220 g grilläge, räcker med 5 min, den är klar när Skinner fått din färg. Man kan skippa det – men skinnet blir krispigt och mycket godare!
Jag är inte så duktig på att torka tassar längre, har ju inte så bra balans och Mr Bronco som älskar att gräva o krafsa i allt och därefter får med sig halva Öjkroken in varje gång han varit ute kräver en hel del ”fotvård” därefter…
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 morot 600 g kycklingbröstfilé 1 msk riveningefära 1 msk olja salt 500 g krossade tomater 1 påse tikka masala kryddmix (à 40 g) 1 dl matyoghurt (10%) 1 1/2 dl matlagningsgräddeTillserveringris eller annat gryn Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Minutfilé 10. - Rabatt Kronfågel Ca 600 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Imat 2. - Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong
Kyckling är en stapelvara i de flesta hushåll, men kycklingfärs är något som många är obekanta med. Men men, ett förslag till recept då, så du har en startpunkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.