This super easy and delicious recipe is inspired by the lovely blogger Vegan Miam, and although you can choose to buy artichoke cream I would highly recommend making your own, it’s both cheaper and very quick to make – so no excuses
Now, when you do not want to have Christmas food anymore and you might be thinking about New Year's food, these can be a good accompaniment to champagne, puff pastry filled with soy and cream cheese
1/2 cup milk1/2 cup water1 teaspoon salt1 tablespoon Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar7 tablespoons unsalted butter, in slices1 cup 3 tablespoons bread or all purpose flour*4 large eggs 1 egg whiteIce Cream2 1/4 cup milk1 cup Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar2 cups whipping creamPinch salt1 tablespoon vanilla extractChocolate Ganache or Sauce*Spoon
Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Här är förra gången jag gjorde en Banana Cream Pie men då använde jag ett annat recept som inte hade så många moment
Nice Cream – Nyttig glass som uppskattas av alla i familjen. Nice cream – Grundrecept. Dessa supergoda nice cream bowls är helt mejerifria och innehåller endast 2 ingredienser
Supergoda “puffiga” friterade bollar som smakar munkar. Dom är både fluffiga och sega i konsistensen. Typisk street food som är väldigt populär i Väst Afrika
Enligt Per Morberg ska man bränna av cream bruleen två gånger, det gjorde vi idag. Cream Bruleen gjorde jag i eftermiddags och så brände vi av dessa innan vi åt dem ikväll
Vispa samman cream cheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.