Cranberry Cashew Biryani med Chana Masala
Emmas vegoblogg
Emmas vegoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk kokosolja (jag tog rapsolja)
  • 1 stor gul lök, skuren i lagom stora bitar
  • 2 jalapenos, utan kärnor och tunnt skivade
  • 5 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 msk hackad färsk ingefära
  • 0.6 dl hackad färsk koriander
  • 1.3 kg tomater, hackade
  • svartpeppar
  • 1 tks salt
  • 8.3 dl kokade kikärtor (eller två burkar, sköljda)
  • 1 tsk agave
  • juice från 1 lime
  • Kryddblandning
  • 1 msk och 1 tsk mald kummin
  • 1 msk mald koriander
  • 1 tsk mald gurkmeja
  • 1/2 tsk fänkålsfrön, hackade
  • 1/2 tsk kardemumma
  • 1/4 tsk kanel
  • 1/8 tsk mald (krydd)nejlika
  • 1/4 tsk mald cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.