Dessutom hittade jag en variant med en senapsdressing i julklappsboken ‘Stora boken om Vin & Mat’ av Christer Berens och carpaccion i kombination med denna dressing och ett glas italiensk soave var nästan genialiskt
Blev rekommenderad Villa Cavarena Soave Classico från 2008 och det passade perfekt. Hedrade minnet av â€Mauro & Pluras kök†med att laga humerspagettin de gjorde i programmet med Micke Nyqvist och Lisa Nilsson
Prá Colle Sant Antonio Soave Classico 2009 (nr 95611) 169 kr. Vitello tonnato, kalv med tonfisk, är en rätt som anses ha sitt ursprung i Piemonte i norra Italien
2012 Monti Garbi Soave, Italien. Vit sparris med rostade frön och brynt smör. Tomas Diederichsen, Årets Kock 2011, har inspirerat till den här läckra men lättgjorda förrätten, där det brynta smöret ger sparrisen en riktig kick
chezsahar. Detta lagade pappa någon gång för många år sedan då jag var liten. Jag kommer fortfarande ihåg hur makalöst gott jag tyckte den var då och det är ett recept som fortsatts att lagas hemma alla dessa år och som jag själv gärna använder om jag vill imponera
Jag är dock extra förtjust soave just nu. Till exempel Masi Soave Levarie (nr 6997). . Det var en riktigt trevlig vinprovarkväll tillsammans med väninnorna i fredags
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Corte a galinha pelas juntas, retire a banha, lave e frite em um pouco de óleo sem deixar queimar. Quando a gordura derreter, separe a metade e reserve
en italiensk Verdicchio eller Soave. Riktigt god mat behöver inte vara komplicerad. Faktum är att riktigt god mat ofta är väldigt enkel, under förutsättning att den görs på riktigt bra råvaror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.