Eftersom chokladen stelnar när den svalnar kommer fyllningen ganska snabbt bli fastare, så när du väl har en jämn “smet” (det ska vara en tjock smet, väldigt tjock, den ska inte rinna utan vara mer som en deg) för över den till formen
lingonpulver, kakao, björksocker, riven kokos exempelvis. Att mixa ihop ett gäng "bollar" är både snabbt enkelt och går att göra både hälsosamt och riktigt gott
Den här chocolate chip cookiedough fudgen gjorde jag till min hjärtevän. Cookiedough. Cookiedough. 85 g socker. 1 tsk vaniljsocker. 250 g socker. 100 g muscovadosocker. 85 g socker. 1 tsk vaniljsocker. 250 g socker. 100 g muscovadosocker
Blanda florsocker, kakao och salt i en bunke. Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.