Pulled Pork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med. Pizzadeg, klassisk. Ett tips om man gör egen pizza hemma är att införskaffa en pizzasten till ugnen
Häll oljan i degbunken. Oljan ska ha rumstemperatur. Vispa ihop vatten, salt och socker i en kastrull och värm till något över rumstemperatur, ca 25 grader
Välkommen in i spelet igen Sandra. Såg bland inläggen att det var tre veckor jag senast publicerade något så nu var det väl på tiden att jag bröt tystnaden här på bloggen
Jag har provat - Tack Zeina. Pizza Hav & Skog. Tror dessutom att dessa skulle bli bra pitabröd. Jag följde inte receptet slaviskt, men tror det blir bättre som hon gör det
Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig. Det här receptet har funnits med mig i tio år och funkar än
Ingredienser Portioner. 4 6 dl vetemjöl (6 dl motsvarar 360 g) 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 2 1/2 dl vatten 1/2 dl olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Pizzadeg. onsdag, den 5 oktober 2016, kl. 09. 00. Vegetarisk pizzadeg gjord på röda linser. Alltså denna pizzan är så vacker och färglad, man vill bara äta upp den
Ingredienser Portioner. 6 3 1/2 dl iskallt vatten 50 g färsk jäst 2 msk olja 1/2 msk salt 10 dl mjöl extra till utbakning (10 dl motsvarar ca 600 g) Lägg till i inköpslistan
En perfekt krispig och god pizzadeg. Hemligheten är den långa jästiden. Det går att bara jäsa en timme och sen kavla ut den, men att jäsa den länge i kylen gör stor skillnad
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 2 dl ljummet vatten med jästen och fiberhusk. Tillsätt oljan och saltet och blanda runt så allt löser sig någorlunda med varandra
nämligen pizzadeg gjord på söt potatis (batat). ju mer sötpotatis jag lägger i min pizzadeg, desto mindre mjöl och andra snabba kolhydrater i min pizza
Lägg mjöl, jäst, olja och salt i matberedarskålen med plastkniven monterad. Värm vattnet till 37º och häll i påfyllningsröret och kör maskinen i ca 2 minuter, tills degen blir smidig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.