Ugn 225 grader. Skölj fiskfiléerna, lägg dom omlott i en ugnssäker form. Salta och peppra. Blanda crème fraiche och grädden med de övriga ingredienserna, häll det över fisken och strö på riven ost
Blanda kokosmjölk och curry i en stor gryta. Låt sjuda sakta i 5 minuter, tillsätt fiskbuljong, fisksås, socker, citrongräs(varje stjälk i tre bitar),gurkmeja, kaffirlimeblad och rör ihop
Placera filéerna i en ugnssäker form. Riv över limeskal och pressa ner halva fruktens saft. Häll över vinet, krydda och låt stå och dra till sig i en halvtimme
Här är exempel på en snabb och god fiskrätt (signerad Linas Matkasse). Snabblagad mat är guld. Speciellt under vardagskvällarna när jag varken har ork eller lust att stå vid spisen hela kvällen
Sommarmat längtar jag inte alls efter just nu. Härom kvällen vankades det till och med köttbullar i tomatsås och rödvin till det - trots att vi ju egentligen befinner oss mitt i vad som borde vara högsommarvärme
För 5 personerDu behöver. 2 paket torsk (eller annan liknande fisk)margarinsaltströbröd2 dl mjölkpotatis, kokt i saltat vatten med dillpepparrot på bordet för kryddningsallad gjord av isbergssallad, gurka, morot och persiljaGör så här
Mårtenssons klurade på ett bra ord för comfort food på svenska, men jag tror inte det finns det. Däremot tror jag att nästan alla har några rätter som kvalar in som deras comfort food
DIRECTIONS. Line a slow cooker with foil and spray with cooking spray. Add half the potatoes, 1 1/4 cups cheese, half the garlic, 1/3 of the cooked bacon, half the green onions, and half the paprika
Frisk citron- och limegravad fisk till förrätt. 12 små cocktailglas ca. Marinering 4 - 5 timmar. Färsk fisk fryses först några dygn för “säkerhets skull”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.