Blanda ner rikligtmedtomatsåsi pastan och lägg en portion på tallriken. Stek hälften av löken och vitlökeni smör på medelvärmetills hacket fått fin färg Arbeta snabbt ihop färsen, brödet, ägget, stekt och rå lök, hälften av osten, vin och örter till en bra smet
En god spaghettimedtomatsås fångar hela genialitetenmed den italienska köket. Med detta sagt är det ett par saker som viintegillarmedArtusis sätt att göra tomatsås
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Hade det intevarit så att det förra helgen bokstavligt talat regnade snöslask här i Stockholmstrakten, så hade vi kanske slängt filén på grillen, men vädret avgjorde, och behovet av så kallad comfort food vad helt klart mycket stort
Att få hålla en värmande skål medmustig soppa kan kännas väldigt enkelt, men konstigt nog läkande. Många känner sig trötta så här års, kanske sjuka eller bara smådeppiga
spaghettimedtomatsås och vinkokta musslor. Tomatsåsen kan du göra långt i förväg, det mår den bara gott av men musslorna kan du vänta medtills gästerna har anlänt
Härom kvällen vankades det till och med köttbullar itomatsås och rödvintill det - trots att vi ju egentligenbefinner oss mitti vad som borde vara högsommarvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.