Mamma älskar citron så då gjorde jag dessa lemonadcupcakes som består av citronmuffins fyllda med lemon curd, toppad med en fluffig maräng som jag brände av
Små rätter med vår-tema dukades fram. Jag hade även gjort en Citronrulltårta. Mammas brukar bli sådär fluffiga och goda medan denna blev lite mer kompakt
Små rätter med vår-tema dukades fram. Jag hade även gjort en Citronrulltårta. Mammas brukar bli sådär fluffiga och goda medan denna blev lite mer kompakt
Klä en långpanna, ca 30x40 cm, med bakpapper. Sätt ugnen på 250°. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Sikta ner potatismjöl, vetemjöl och bakpulver och tillsätt det finrivna citronskalet
Prova med en sticka så den är klar. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, vetemjöl samt bakpulver och rör ner i smeten
Ta ut plåten och låt bottnen vila ett par minuter medan du strör strösocker på ett bakplåtspapper. Rör ihop rumsvarmt smör med resten av ingredienserna och bred fyllningen över bottnen
Smaka av så du blir nöjd med smaken. Lägg upp i skålar och toppa med hallon. Men med tanke på att denna efterrätt tar 5 minuter att få till så är det ett bra substitut. Lemoncurdgräddemed hallon, 2 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.