Fick fråga min mamma vad hon brukade göra, en av de få sakerna hon kunde komma på var citronfromage. Fick fråga min mamma vad hon brukade göra, en av de få sakerna hon kunde komma på var citronfromage
Torsdagar som denna känns mest som fredag för oss båda eftersom vi är lediga tillsammans i morgon. Det kommer att bli en kasslergryta till varmrätt, en citronfromage till efterätt och för oss är det första gången vi lagat till båda rätterna
När jag växte upp åt familjen middag mitt på dagen, i alla fall på vardagarna. Hemma hos min farmor och farfar blev vi flera gånger bjudna på citronfromage när det var kalas och den åt jag mycket och gärna av
Citronfromage är en fräsch dessert efter en påskmiddag. Påskdessert. Lätt att göra i förväg. Här har jag toppat den med jordgubbar, citronmeliss och ett par chokladägg, men alla bär eller bara lite rivet citronskal är också gott
Riv citronskalet. Pressa citronsaften och häll över i en liten kastrull + vattnet. Blanda i gelatinpulvret samt låt allt smälta på svag värme under tiden du färdigställer resten
Här kommer receptet på en superenkel och fräsch citronfromage. Citronfromage 2 personer. 2,5 dl grädde, 1-2 ekologiska citroner, ½ krm äkta vanilj, 2-3 tsk honung
Citronfromage ( passar annars att göra med vilken citrusfrukt som helst). Häll upp Citronfromagen antingen i små portionsformar eller i en stor skål och skeda upp fromagen vid servering
I morse lade jag ut mina otroligt goda citronfromage på instagram och här kommer receptet. Gokväll. Nu känns det verkligen som riktig vår och jag håller tummar och tår för att det inte blir nåt bakslag
Glöm nu alla pulvervarianter ni ätit hos farmödrar och mormödrar, det här är en riktig, hemgjord citronfromage, gjord på ekologiska citroner och vaniljvisp - för att få den lite lättare
Citronfromage 17 j. Citronfromage. 17 juni 2015 @ 09. 16. Fromage finns ju att köpa på affären i ett paket som man vispar snabbt ihop med vatten eller mjölk
Efterrätten igår blev en klassiker - citronfromage. Så gott och friskt det är. Passar utmärkt som efterrätt på julbordet när man vill ha något uppfriskande och inte alltför mäktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.