13 Mars 2016. Sås. Lchf Citron-och Timjansås till Grillmaten. Våren är här och med den grilltider, tjoho. Igår kickade jag igång grillen till middagen, det blev revben som eldades lite
Halloj. Alltså dessa lodräta bilder som inte vill samarbeta med mig…. Jag måste verkligen komma rätt med inställningarna till att göra dem liiiiite mindre, ni får helt enkelt stå ut så länge
Oh yes, vilken underbart lugn & skön helg det varit. Ätit gott men nyttigt & bara slappat. Idag var det också första invägningen sedan nystarten för en vecka sedan, och YES
1. Pistagemarängbotten. Sätt ugnen på 110°C. Knäck äggen och separera vitan från gulan. Vitan kommer användas till marängen och gulorna behövs för citron- och passionsfruktscurden
Mät upp vatten till hälften i en stor kastrull och salta lite. Stick en stor grillgaffel i stocken på vitkålshuvudet, lägg det i kokande vatten och skär runt med en kniv så att blad för blad lossnar
Citron-och Rosensorbet. Så ska jag då avslöja min hemlighet, den om vad jag ska med rosenvatten till. Rosenvatten finns förstås att köpa, eventuellt i hälsokostbutiker, men jag gjorde som sagt eget rosenvatten häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.