Till frukost idag blev det tunnbrödi stekpanna, enkelt och gott. För en massa år sedan när jag gick hos dagmamma efter skolan fickvi dessa bröd till mellanmål lite då och då
De här goda bröden är helt suveräna att använda till kebabrulle eller liknande. Tunnbröd. Bröden är mjuka och lite sega vilket gör att de håller ihop bra även när de fylls med lite blötare fyllning
Det här receptet ger ett mjukt, segt tunnbröd som är väldigt gott att äta med smör och ost. Men man kan trösta sig med att det går ganska bra att baka ivanlig ugn också
Dessa tunnbröd passar då utmärkt att använda till fyllda rullar. Så här på sommaren är det perfekt att kunna göra wraps med goda fyllningar och stoppa ipicknick-korgen
Mexikanskchorizo är oftast färsk tillskillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad. Jag gjorde den efter ett recept ifrånAuthenticMexican och jag är väldigt nöjd med resultatet
Idag startade vi dagen med nybakade tunnbröd, så himla gott. Dessa går dessutom snabbt att göra då de bakas med bakpulver och inte behöver någon jästid
Jag är den enda som äter glutenfrittifamiljen så vid sånna här tillfällen köper vi en påse vanliga korvbröd till dom och idag kastade jag ihop de här tunnbröden åt mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.