Korv

Korv

  • 205 Recept
Chorizo i tunnbröd

Chorizo i tunnbröd

Dela korven på längden och stek dem. Korv. Chorizo i tunnbröd. Du behöver4 portioner1 röd paprika1 "bukett" broccoliOlivoljaÖrtsalt1 dl små salta gurkor1 påse salladsmix6 chorizo4 tunnbröd2 dl créme fraicheGör såhärSkär paprikan i strimlor och bryt av broccolin
Falukorv i ugn med bostongurka

Falukorv i ugn med bostongurka

1 falukorv (à 800 g) 2 gula lökar, fint skivade 50 g smör 0,5 surdegsbröd, grovt tärnad 0,5 dl olivolja 2 dl bostongurka 3 msk skånsk senap 100 g lagrad ost, riven
Korv med pepparrot

Korv med pepparrot

Skär korven i skivor. Strö ost över korv och tomater, och baka 15 minuter i ugn. 250 g falukorv. Bred färskost på dem och strö över riven pepparrot
Ostgratinerad falukorv

Ostgratinerad falukorv

Skiva paprikan och löken i tunna skivor och fördela över korven. Klicka ut chilisåsen över korv och grönsaker och avsluta med att skiva ost och lägg på alltihop
Sjömansfalu

Sjömansfalu

4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Sjömanskorv

Sjömanskorv

4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sjömanskorv i gryta

Sjömanskorv i gryta

Ta bort skinnet på korven och skär den i 1 cm tjocka skivor. Varva potatis, morot, purjolök och korv i grytan, och låt grytan sjuda under lock i ca 15 minuter. 250 g falukorv. 250 g falukorv 1 st morot 5 st potatis 1 st purjolök dm 2 dl hönsbuljong av tärning 2 tsk dijonsenap grov 1 st lagerblad 5 st svartpepparkorn Garnera med
Kryddig och enkel korvgryta

Kryddig och enkel korvgryta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 1 tsk rapsolja 300 gram chorizokorv(ar) , ca 2 st äpple(n) 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl mellanmjölk 4 msk senap , skånsk 1 msk pepparrot , på tub 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar , nymalen 1 st röd paprika 1 st gul paprika Köp receptet
Evas goda vardagsgratäng

Evas goda vardagsgratäng

Skiva falukorven, dela varje skiva i fyra delar. Stek korven i smör. Över detta läggs den stekta korven och baconen