Dela korven på längden och stek dem. Korv. Chorizo i tunnbröd. Du behöver4 portioner1 röd paprika1 "bukett" broccoliOlivoljaÖrtsalt1 dl små salta gurkor1 påse salladsmix6 chorizo4 tunnbröd2 dl créme fraicheGör såhärSkär paprikan i strimlor och bryt av broccolin
Lägg den skivade falukorven bland grönsakerna på plåten och ställ i varm ugn på 220° i ca 25 - 30 minuter, när potatisen är klar och korven fått färg ta ut plåten. Servera med pumpakärnor och några droppar god olivolja strödda över 900 gr Falukorv (i skivor)
Skiva paprikan och löken i tunna skivor och fördela över korven. Klicka ut chilisåsen över korv och grönsaker och avsluta med att skiva ost och lägg på alltihop
4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ta bort skinnet på korven och skär den i 1 cm tjocka skivor. Varva potatis, morot, purjolök och korv i grytan, och låt grytan sjuda under lock i ca 15 minuter. 250 g falukorv. 250 g falukorv 1 st morot 5 st potatis 1 st purjolök dm 2 dl hönsbuljong av tärning 2 tsk dijonsenap grov 1 st lagerblad 5 st svartpepparkorn Garnera med