Jag har haft fullt upp med att starta upp det nya året på jobbet och nu har jag äntligen kommit igång, och kan lägga ner lite mer tid på att visa er underbara bakverk =)
Bred hallonmoussen över bottnen (låt formens kant sitta kvar) och lägg på den andra botten. Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Blanda nu i kakaonsmeten i smör/socker blandningen och tillsätt dem vispade äggen, mjöl och bakpulvret som har blandas ihop och till sist chockladhacket
Vänd försiktigt smeten så att allt blandas men utan att förstöra "äggbubblorna". Vispa grädden med en knivsudd bakpulver (det är då lättare att vispa den hårt utan att det blir smör)
Skiva ungefär en liter jordgubbar och lägg mellan bottnarna. 2) Blanda i socker, vaniljsocker och ägg. 1) Smält chokladen i ett vattenbad och lägg därefter i smöret
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.