En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Man kan anpassa innehållet i pajen efter eget smak och tycke. Både matpaj och dessertpaj. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårta med tryffelglasyr och rostade pinjenötter. Jag skyller på högt tempo på jobbet på direktenoch inte mycket spännande matlagning här hemma
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Och glad påsk of course. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går ochden blev verkligen tok-god
Grattis och hoppas att den ska smaka. Med lika delar menas precis som det låter. chokladtårta /. Man mäter upp lika delar av ägg, socker och mjöl och använder sig inte av några dl, msk eller tsk
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn purjolöken i några minuter. Kaviar- och purjolöksgratäng. En fiskrätt i barnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.