Spritsa en botten och seda ett varv med högre kant runt bottnarna. Apelsincurd. Apelsincurd. Häll marängsmeten i en sprits eller plastpåse och spritsa ut runda bottnar, ca 10 cm i diameter på en plåt med bakplåtspapper. När du serverar desserten breder du på apelsincurd ca 2 tsk per maräng, klicka på vispad grädde och garnera med physalis och syltade kumquats
Kräftskivans efterrätt som Kiiki gjorde, en chokladpavlovamed härligt seg botten och fräscha bär. Tag av marängen från värmen och vispa den med elvisp tills den har svalnat
(Inget konserveringsmedel. Apelsincurd/kräm. Läs även andra bloggares åsikter om Apelsinkräm, Apelsincurd, Tårtfyllning, Apelsiner, Citron Apelsincurd/kräm
Chokladpavlovamed chokladkräm. En massa choklad tillsammans med grädde och bär. När jag ska bjuda på chokladpavlova gör jag marängbottnarna och chokladkrämen dagen innan, jag förvarar sedan bottnarna i ugnen eller annan torr plats och krämen får stå i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.