Enkelt att göra, men lite pyssligt med alla moment. Tacksam bjud- och plockmat. Tostaditos toppade med Escabeche och Mango mojo - dekorerade med ost och oliver
Gott, snabbt och enkelt när jag vill göra det lätt för mig och flörta med Mannen som tycker att det här är jättegott (inte så svårflörtad med andra ord
Jag brukar försöka använda mig av chorizo-korv med hög kötthalt, som t. Men då fick jag provsmaka detta på Konsum och hon som delade ut smakprover sa att det är som enkla ”tapas”
Mumsfilibabba. Strimla kycklingfileerBanka sönder ca 30 st nachochips i en plastpåseSätt i kycklingen i chipssmulet och blanda om ordentligt så kycklingen blir smulig all overBred ut kyckingen på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen på 200 grader tills kycklingen är klar (håll koll, svårt att säga tid beroende på hur stora kycklingbitar man gör men se till att det inte blir torrt)Till kycklingen serverade jag resten av nachochipsen, halloumiost, en grönsallad och 2 röror där den ena bestod av creme fraiche och mosad fetaost och den andra av sweet chilisås med CF
Hon är i Stockholm nu, så i helgen hade vi en liten USA-"get together" där vi lagade en av hemmafavoriterna från tiden då jag och Mia levde drömmen i New Jersey, nämligen chicken enchilada soup
Man kanske tänker att tapas är krångligt och tar lång tid att göra då det är flera olika rätter men det behöver inte alls vara svårt utan snarare tvärt om det kan både vara enkelt och till och med går snabbt att laga
Jag är alltså fortfarande inne på spåret enkelt är gott. Och allra helst ska du plocka ihop "the perfect bite" på gaffeln, allt på tallriken och inte för sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.