Chokladparfait med persikochutney och valnötsflarn
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ vaniljstång
  • 3/4 dl mjölk
  • 2 äggulor
  • 3/4 dl socker
  • 125 g mörk choklad
  • 1 2/3 dl vispgrädde
  •  
  • Chutney
  • 4 mogna persikor eller nektariner
  • 1 dl socker
  • 2 msk vatten
  • 1 ½ msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 lime
  •  
  • Valnötsflarn
  • 50 g smör
  • 3/4 dl farinsocker
  • 1 tsk kanel
  • 1 msk honung
  • 1 msk vetemjöl
  • ½ dl mandelspån
  • ½ dl finhackade valnötskärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.