Mät upp smör, grädde, sirap och honung i en kastrull. Blanda strösocker, kakao och vaniljsocker i en skål och sikta ner det i kastrullen genom en sil för att förhindra klumpar
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Häromdagen grundade vi med korvgrillning och höstmys vid slussen innan vi njöt oss chokladkolasåsbubbliga inne i stugvärmen
Chokladkolasås. Koka upp grädde, socker och sirap och koka till en kolasås, ca 20 minuter. Låt svalna något och rör i vaniljsocker och chokladen i bitar
Det finns verkligen ingenting som slår en ordentlig pannkaksfrukost. Klassiska pannkakor är helt klart något som alltid går hem men jag älskar att experimentera med olika varianter av pannkakor både i smaksättningen och med toppingen
Koka ihop ingredienserna till såsen i en kastrull på svag värme ca 10 min. Låt svalna. Vispa grädden och vispa i hallonsaft och ev karamellfärg på slutet
Koka ihop ingredienserna till såsen i en kastrull på svag värme ca 10 min. Låt svalna. Vispa grädden och vispa i hallonsaft och ev karamellfärg på slutet
En himmelsk paj för alla choklad och kolaälskare. Den var försvinnande god och serverades tillsammans med min aprikos & vaniljpannacotta samt färska exotiska frukter och lättvispad grädde och lite flagad mandel under nyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.