Chokladkaka med mintchokladfrosting
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 bitar Chokladkaka,
  • 2 bottnar
  • 4 dl socker
  • 3 1/3 dl mjöl
  • 4 msk kakao
  • 2,5 tsk vaniljsocker
  • 2,5 tsk bakpulver
  • 135 g smält smör
  • 3 ägg
  • 2 dl kokande vatten
  • 400 g florsocker
  • 150 g mjukt smör
  • 60 g kakao
  • 300 g cream cheese, kall
  • 2 tsk mintessens
  • 1/4 av frostingen på den nedre tårtbottnen, lägg på den övre och bred
  • 1/2 av krämen runt om tårtan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.