They’re super easy to make and require only three ingredients if you omit the topping), which makes now makes them some of my favorite healthy snacks to make for morning- or afternoon tea
Kakans fyllning består utav en kokos- och dadelmassa, och toppingen är helt enkelt smält choklad. Dessa härliga chokladdoppad kokosbitar med dadlar består utav tre lager
Under förra veckan gjorde jag en så god mazarinkaka som jag toppade med en krämig chokladmassa (Mazarinkaka med chokladöverdrag) och jag tyckte om kombinationen av smakerna och konsistensen så mycket att jag ville göra en liknande variant - fast ändå annorlunda
+ Eko banan, eko raw gojibär, silad kakao, kokosflingor och dadlar. Idag startade jag upp morgonen med en härlig lyxig chocolate bowl, i form av choklad-banan-glass (eller smoothie hehe för den smälte lite under tiden jag fotade) med massa goda garneringar
processor mix oats, dates, peanut butter, honey, vanilla, and process until. The melted chocolate on top is optional, but adds an extra good taste to the bars
2 -3 msk strösocker. 2 -3 msk strösocker. Alltså dom här är farliga att ha i kylen. sååå goda. Har gjort min egen nutella och mitt eget jordnötsmör (recept nedan, inte alls så krångligt som de låter) till dessa godingar men det går såklart precis lika bra att köpa i affären om man vill spara tid
Nu är det dags att komma i alla hjärtans dag -mood allihop. // There are loads of different kinds of chocolate hazelnut spread available in your supermarkets
Inte vilket besök som helst heller för den delen, utan en lagning - den unge herrns allra första. I febaruari månads bakbox fick jag recept på denna härligt stora Chocolate Chip Cookiecake med kolagömma som Frida på Fridas Bakblogg tagit fram
Chocolate chip cookie dough cupcakes med en helt ljuvlig frosting gjord på kondenserad mjölk. Jag älskar chocolate chip cookies i alla varianter och dessa cupcakes smakar som en enda stor kakdröm
Gillade ni min Very Cherry Chocolate Cake, så är den här några strå vassare. Underbar ChokladmoussetårtaBotten150 g mörk choklad (70%)100 g smör100 g vetemjöl100 g strösocker1 nypa salt2 äggChokladtryffel150 g choklad (70%)100 g vispgrädde1 liten kula smörChokladmousse4 blad gelatin300 g+300 g vispgrädde300 g mörk choklad (54-64%, ej mer)3 äggulorca 40-50 g florsocker (smaka av och ta mindre om du vill ha mindre söt mousse)ca 200 g färska, fasta hallonChokladspegel17 g glykos2 blad gelatin65 g kakao10 g mörk choklad90 g strösocker110 g vatten25 g vispgräddeBottenSätt ugnen på 150 grader. Ställ tårtan i kylen minst 3-4 timmar
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 8-12 minuter tills kakorna börjar bli bruna i kantera. Blanda havregryn med mandelmjöl, kokosmjöl, stevia strö och vaniljpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.