Smält smöret/margarinet i en kastrull, rör ner socker, sirap och kakao. Koka upp under omrörning. Ta av kastrullen från plattan och rör ner kokos och Special K flingor
Först ut blir en Vitchokladmousse med hallongéle och chokladcrisp. ChokladcrispHasselnötter 75 grMacadamia 75 grMörkchoklad 125 grKellogs 25 grNu till det lättaste och det godaste, grovhaka nötterna (man kan ha vilka nötter man vill) och flingorna blanda med smält choklad som bör vara varm runt 50 grader, häll ut det på en plåt och frys det
Chokladcrisp Hasselnötter 150 grMacadamianötter 150 grKanderadeapelsiner 100 grKellogs 50 grCaraque (Mörkchoklad) 250 grHacka nötterna grovt man vill ha lite bitar i, inte bara smulor
Blanda socker, kakao, matfett och lönnsirap i en kastrull. Koka upp under omrörning i ca 3 minuter. Ta kastrullen från värmen och häll i cornflakes och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.