Gokväll, hoppas allt är bra. Själv har jag startat veckan med en hejdundrans förkylning, känns mindre kul men allt kan ju inte vara en dans på rosor, eller
Vilken vår vi börjar få här i Örebro, i morse när jag åkte till jobbet var det ljust redan 6. 15, helt fantastiskt, det är rätt varmt och till helgen ryktades det om sol
Under min PT-utbildning höll vi till på Sankt Jörgen Spa & Resort här i Göteborg och i anslutning till deras gym finns ett mysigt spacafé som serverar massa godsaker där fokus ligger på raw bland annat
Vilken söndag det blev. Strålande sol och en härlig dag i backen. Vi skulle åkt till Romme men vi ställde in pga att vi trodde det skulle blåsa för mycket, tji fick vi
En av årets julklappar var boken 1001 cupcakes, kakor och andra förföriska frestelser. Jag satt och bläddrade i den i mellandagarna och bestämde mig för att testa det här receptet
Angelica hade bakstuga här igår och gjorde både havrekakor (receptet hittar du här) och en ny sorts chokladbars som kommer från Annika Sjöös blogg, jättegoda
Chokladbarer är givetvis favoriten. Då och då så försöker jag variera mina chokladbollar (bra snacks/mellanmål att äta med en hand), till att göra barer
"No bake" Chokladbars. Sommar, vår, vinter eller höst. alla dagar är det perfekt att ha dessa enerigbars liggande i frysen att plocka fram och ta med när man är i farten och behöver snabbt mellanmål, eller planerar utflykt, reser eller tränar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.