kom på att vi ville fixa nya möbler till verandan, de vi hade var inte så bekväma att sitta i och det fick inte plats så många vid bordet och vi är ju oftast rätt många här när man räknar med alla barnen, deras vänner/flick/pojkvänner för att inte tala om när vi har våra vänner på besök
Receptet kommer från Lisa Lemke och fanns med i det senaste numret av tidningen Lantliv. Några av de polka- och gulbetor jag skördat under hösten har jag lagt in, eller "picklat" som är det ord man använder just nu
Smaka av med salt och peppar. Häll av vattnet från de skivade betorna. Toppa med getaostkräm och sallad. Lägg kokta och skivade rödbetor på ett fat och ringla över dressingen
Slå på olja, vinäger och fond, blanda runt och smaka av med flingsalt och svartpeppar. Skala och skiva betorna mycket tunt (använd gärna en mandolin) och ansa och skiva rädisorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.