Snäll ChickenThai är ett blogginlägg från matbloggen Recepten. Snäll thaimat, finns det. I helgen testade jag att laga en chickenthai och, jo, den blev just snäll med fina smaker som funkade för såväl stor som liten
Skär kycklingfiléerna i 1 cm tjocka skivor. Hetta upp oljorna i en stekpanna och bryn kycklingen. Tillsätt chilisås, sweet chilisås, oystersås, ingefära, riven vitlök och limesaft och limeskal
Idag blev det ännu en dag i asiatiskt tema när vi gjorde en gryta vi döpt till Chickenthai red curry som bland annat har kokosmjölk, thai red curry och även jordnötssmör i sig vilket blev en perfekt kombination
Add chicken, skin-side down, and sear both sides until golden brown, about 2-3 minutes per side. 8 bone-in, skin-on chicken thighs. 2 tablespoons unsalted butter 8 bone-in, skin-on chicken thighs 1/4 cup peanuts, chopped 2 tablespoons chopped fresh cilantro leaves For the sauce 1/2 cup sweet chili sauce 2 tablespoons reduced sodium soy sauce 2 cloves garlic, minced 1 tablespoon fish sauce 1 tablespoon freshly grated ginger Juice of 1 lime 1 teaspoon Sriracha, or more, to taste
Den här rätten åt jag till middag härom dagen och det var verkligen så gott. Receptet har ni här. 100 gram kyckling, vitkål, spenat, broccoli, 1 morot, 1/2 avokado, 1/2 lök, squash och solrosskott
Pineapple ThaiChicken är en extra mild kycklinggryta med mycket smak som passar hela familjen. 400 g kycklingfilé, i tärningar 2 msk olja 1 påse Santa Maria asian Spices organic pinappel thai 1 burk Santa Maria Organic Coconut Milk 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.