Du kanske trodde att mitt nästa inlägg skulle handla om chiapudding eftersom jag sa det. Kom Mackan hem till mig - och berättade att han hade bakat kokostoppar dagen innan, det började omedelbart vattnas i min mun och jag föreslog att vi skulle baka med en gång
Chiapuddingmed mousseaktig känsla och småkrisp från chiafrön, änna. Jag tänker mig att vi börjar med en klassisk chokladpudding och så eskalerar vi därifrån, ok med dig
För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Kolla försiktigt med en kniv att kakan släpper kanten. Blanda till glasyren och bred över kakan. Smörj en form, 24-26 cm i diameter, med laktosfritt smör samt bröa med mald mandel. Häll i formen och grädda ca 60-70 minuter på näst nedersta falsen
Kockens vallmo- eller sesamfrön att garnera med. Kommer nog bli en del Gluten och laktosfria recept i bloggen framöver eftersom jag inte får äta något med det
Det blev en LCHF äppelpaj med en hemmagjord variant på vaniljsås. Pudra dem med kanel. Blanda sedan smör, mandel- och kokosmjöl i en bunke till en smulig deg och fördela över äppelbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.