Chevretoast med honung och ruccola 4 personer 4 st skivor rostbröd 200g chevreost 1 stor näve ruccola 4 st körsbärstomater honung solrosfrön Sätt ugnen på 150°
Vid det här laget är väl chèvretoast en gamal klassiker för det flesta. Jag kan inte bestämma mig för om den börjar bli uttjatad eller inte, men det lutar åt inte
Fredag 8 april 2016. För många av er är det nu nedräkning till helg och fredagsmys. För andra är det redan helg (inklusive frun i detta hushåll) och en del av er ska slita hela helgen precis som herr W i detta kök
När jag gjorde inlägget "Gratinerad chevretoast med smörstekta kantareller" så fick jag frågan av Linnea om man kunde göra en glutenfri variant på detta och så klart började min hjärna spinna direkt och därav kommer detta inlägg
Lördagens middag (chèvretoast med vinkokta firkon till förrätt och fiskrulader i butternutsås till huvudrätt) avslutades med min gudmors kladdkaka pimpad med 70 %-ig choklad (istället för kakao), amaretto samt chokladglasyr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.