Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Lägg kexsmulorna överst och avsluta med citronmeliss. Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten. Häll grädde, kanelstänger, socker, citronskal och philadelphiaost i en kastrull och låt koka upp
Vi lärde känna varandra när vi pluggade i Uppsala och nu ska hon gifta sig med sin Nicklas. Så dagen till ära tänkte jag dela med mig av ett efterrättsrecept
Innan servering toppade jag bara desserten med lite färska hallon. Nutella utrört med lite grädde eller philadelphia ( för att den inte ska bli för hård i kylen )
) Vi ska även klura lite på en lchf frityrsmet och fritera blomkål o broccoli hi hi Till dessert böir det cupcakes och cheesecakepannacotta, självfallet lchf vänligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.