600 g laxfilésaltpeppar150 g getosthonung50 g blandande salladsblad50 g naturella nötter t ex valnötter eller pecan½ kruka färsk basilika½ dl olivolja2 msk rödvinsvinägersaltsvartpeppartorkade tranbär1
Blanda först alla ingredienserna till vinägretten. Grovriv äpplet alldeles innan servering och smaksätt det med citronjuice, salt svartpeppar och olivolja
Härligt grillad lax med getost/fetaost, nötter och en grön sallad. Ingredienser Recept för 4 personer Sallad 600 g laxfilé 150g getost/fetaost Salt & peppar Ev
Korvstroganoff med Chili & Citron, serveras med Vitlökspiffad Potatismos & Riven ostHet Ingefärswook på Kyckling, serveras med JasminrisKycklinggratäng med paprika, serveras med RisKrämig, Ugnsbakad chèvrelax med Sötpotatis Creme Bonjourkyckling med Stekt Rödlök, Quinoa & AjvarDen supersnabba lyxpastanTimjangryta med ugnsrostade morötter och palsternackaFörst ut är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.