Mer fisk. Från kokboken Våra bästa GI-recept (Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson), som jag inte hade öppnat på väldigt länge, hittade jag ett lockande recept i form av Chèvrelax med grönsallad
600 g laxfilésaltpeppar150 g getosthonung50 g blandande salladsblad50 g naturella nötter t ex valnötter eller pecan½ kruka färsk basilika½ dl olivolja2 msk rödvinsvinägersaltsvartpeppartorkade tranbär1
Blanda först alla ingredienserna till vinägretten. Grovriv äpplet alldeles innan servering och smaksätt det med citronjuice, salt svartpeppar och olivolja
Härligt grillad lax med getost/fetaost, nötter och en grön sallad. Ingredienser Recept för 4 personer Sallad 600 g laxfilé 150g getost/fetaost Salt & peppar Ev
Nu har det varit en hel del bakning i den här bloggen på sista tiden, men nu tänkte jag göra en tvärvändning och köra lite mer middagstips, vad säger ni om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.