På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Spread the filling on the cake evenly, and re-roll tightly. Stir in carrots. Bake for 9-11 minutes (mine took 10). 2 cups shredded carrots (about 2 medium carrots)
Du kan tillsätta finhackade persilja eller någon annan god ört som du gillar i morotsbiffarna. Morotsbiffarna är lika goda att avnjutas kalla som varma
(Be careful not to over-process nuts as these releases too much of the oil. I love carrot cake and these raw carrot cake bliss balls are truly something special
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - halloumi tillhör inte min favoritost, kanske mest på grund av att den har tagit över förstaplatsen från svamprisotton när det kommer till vegetariska alternativ på många restauranger
These zucchini patties became so tasty. 1-2 tsk fiberhusk. Stek biffarna på medelvärme ca 4-5 minuter på varje sida. 1-2 tsp psyllium husk. Make small patties with a tablespoon, fry the patties on medium heat about 4-5 minutes on each side
Morotsbiffar. Servera de marockanska morotsbiffarna med hirssalladen. Sätt in i ugnen och stek biffarna gyllenbruna, ca 20-25 min. 5 st krukor Persilja - färsk. 5 st krukor Persilja - färsk
Biffar med söta och saftiga morötter möter salta och knapriga jordnötter. Hur låter inte det. Dessa biffar passar bra att servera med en god tomatsås eller en guacemole med basmatiris och en sallad
Mosa linserna med en mixer. Skala och riv moroten fint. Blanda linser, morot, pressad vitlök, timjan, tomatpuré, äggula, ströbröd och potatismjöl i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.