Carpaccio på kalvfilé med liten caesarsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 gram kalvfilé
  • 1 olivolja extravergine
  • 1 svartpeppar från kvarn
  • 1 huvud romansallad
  • 1 salt och peppar
  • 8 st kaprisbär
  • 1 citron(er)
  • 1 parmesanost , riven
  • 8 st kalamata oliver , urkärnade
  • 1 salt
  • 3 st sardeller
  • 2 msk sherryvinäger
  • 1 svartpeppar från kvarn
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 st äggula (or)
  • 1.5 dl matolja
  • 1.5 dl parmesanost , riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.