Blanda samman margarin, lime, basilika, vitlök, ingefära,sirap, salt och peppar till marinaden. Lägg fisken på ett fat med skinnsidan ned och fördela marinaden på dessa
Kanske läge för något annat från Cape Malay-köket… Gryta, curry, kyckling…”. Cape Malay-köket är den mix som uppstått när traditionell indonesisk mat blandats med holländsk och indisk och engelsk
A fresh spring salad with poached cod. Poached cod. 2) Toss the salad with the dressing and serve with poached cod. 250 g fresh cod. 1) Cut the cod in two pieces. 250 g fresh cod
När jag semestrade i CapeCod för några år sedan åt jag hummer och ostron varje dag. Som ni kanske vet älskar jag skaldjur och där vid kusten finns det skaldjur i överflöd
Originalreceptet kommer i från en trevlig blogg som heter 'Rhubarb and cod' (se här). Som ni kanske har märkt så svämmar inte bloggen över av recept på julmat direkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.