Breakfast cake with puffed rice, nicecream and berries. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
Ens-morecake eller fudge brownie-paj med marshmellows. Jag tänkte kommaoch liva upp eran tisdag med en riktig sockerchock, jag lever nämligen efter det mottot att det är i början av veckan vi behöver positivenergioch sötsaker som allra mest
Huset är färdigpyntat ochadventsfikat är bakat så jag har för tillfället inget att stressa över. I eftermiddag kommer några vänner på besök och då tänkte jag bjuda på denna red velvet cake
Alla som får smakar gillar den här kakan väldigt mycket och de vill gärna har recept från mig hehe. Morot kaka passar ju utmark med creamcheese frosting tycker jag, när jag spritsa frostingen på mina cupcakesen kan jag inte låta mig själv att smaka de
) Men det har sina förklaringar att det sett ut som det gjort bland tips och recept faktiskt och det är fru Mårtenssons dåliga rygg som bär hela ansvaret
Jag har försökt googla på namnet ochkommit fram till att det är en turkisk maträtt, menSamos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligten bekant sombor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Ikväll var Kakbloggen på Cupcake Sthlm och bakade cupcakes, lite tjockaresomnar undertecknad ikväll ochsenare i veckan blir det ett blogginläggsom berättar hur det var på cupcake-skolan
The carrotcupcakes turned outexcellentconsidering we were using grandma's all time favorite recipe containing the secret ingredient crushed pineapple (nownotso secret anymorethough)
Jag harenformsom består av tre delar, bottenochtoppen av encupcakeochden tredje delen är enkupolformad del som man kan sätta på bottenformen för att få en fördjupning i kakan och fylla den med fyllning
Dock tycker jag att den ser lite tråkig ut så därför valde jag ikväll att baka pimpade chokladbollarsom påminner omcake balls (återigeninspiration från bakerella)
Det jag saknade på det gamla kortetsom brukar vara så roligt att läsa eftersom det har hänt så mycket på matfronten är denkortainledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.