Efter lunchen gick vi vidare till Cajsa Warg som ligger på Renstiernas gata 20. Idag bestämde jag och David oss för att åka in till stan ganska tidigt, ta en kaffe och bara strosa runt lite
Häromkvällen var det verkligen ett sånt där man tager vad man haver tillfälle i vårt kök. Vi skulle vara bortresta några dagar så det gällde att äta av det som fanns att tillgå
I förra veckan testade jag att baka ett nyttigt bröd och himmel så gott det blev. Jag älskar verkligen smaken av fil i bröd, det gör liksom hela brödet
Inbakad kalvköttfärs med potatispurésyrad rödbeta och en morots-sås. Gör en kalvfärs av 400 g malet kalvkött som du blandar in medlite smör, stötbröd, 1 dl mjölk, lite finhackad ansjovis, några ägg,salt och peppar, riven muskot, fint hackad persilja och småskurenlök, lite finskuren basilika och timjan
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Receptet hittade jag på Ida Wargs blogg. Ja, ni läste rätt. Chokladbollar på dadlar. Egentligen är jag inte sådär väldigt förtjust i chokladbollar, men dadlar gillar jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.