Glutenfri banankaka à la Kajsa Warg
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2015 ligger framför oss, alldeles nytt och oprövat, och det är upp till oss själva att fylla det med innehåll. Det känns både härligt och lite läskigt tycker jag. Som jag sagt tidigare tänker jag inte ge några storstilade löften, bara försöka leva varje dag så bra som möjligt.
  • 3 - 4 väl mogna bananer - 260 g skalad vikt
  • 1½ msk vit balsamvinäger
  • 3 stora ekologiska ägg
  • 1 dl ljust rårörssocker
  • 2 msk egengjort chaisocker
  • 50 g syltade apelsinskal
  • 25 g mandelspån
  • 25 g mandelflis eller grovhackad mandel
  • 4 dl durramjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 2 tsk xantangummi eller
  • 1 msk husk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.