Igår kväll bakade jag och mamma små söta hallonpajer med vit choklad. Anledningen till att jag valde att göra ett pajskal istället för ett lock av pajdegen var att jag ville använda mina små fina pajformar med löstagbar kant
Använd en liten ballongvisp och börja med mycket små cirkel rörelser röra mitt i bunken. Det man nu gör är en emulsion genom att man tillsätter små mänger grädde i en större mängd choklad från botten
De behöver uppdateras, fyllas ut och jag planerar även att lägga in en tabell medkonverteringsmått. För stunden känner jag mig nöjd, det är bara några småsaker som jag vill få till lite bättre
Ta ut en rulle när det är hård och skär den i tunna skivor med en vass kniv. Grovhacka chokladen och nötterna Blanda smör, socker, ägg, mjöl, bikarbonat och vaniljsocker i köksmaskin
Stir in chopped chocolate, salt and butter. Try if it’s ready by dripping down some of the batter into a glas with ice cold water, if you can shape the batter – it’s ready
You want a pretty smooth consistency. I fall du är sugen på en tre-fika eller vilken ursäkt som helst för en bakelse, prova då dessa söta muffins med rik, choklad smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.