Sätt ugnen på 175 C. Smält smöret i mikro eller i kastrull. Rör ihop ägg och socker. Blanda sedan i Oboy, salt, bakpulver samt vaniljsocker, blanda allting noga
Så gör du. Cirka 10- 12 dl granola Sätt ugnen på 170 grader Blanda en flytande "kräm" av kokosolja, O’boy med 30% mindre socker och honung/agavesirap Häll upp havregrynen i en stor skål och och häll O’boy-krämen över Rör om tills havregrynen är helt täckta av kräm Täck en plåt med bakplåtspapper Häll upp granolan på plåten och sprid ut Baka i cirka 10 minuter och rör sedan om Baka ytterligare 10-15 minuter Vill du ha riktigt stora kluster häller du på hackad choklad på den varma granolan och rör om försiktigt Kyl sedan helt på plåten utan omröring
Smält smöret och låt det kallna. Rör sedan ner det i en bunke, tillsammans med sockret och äggen. Häll sedan i resten av ingredienserna, och tillsätt gärna några hallon eller andra goda bär
Dessa bakade min dotter idag. Stolt mamma. Receptet är inspirerad från jennys matblogg men hon har minskat ner på o’boyen då jag tyckte att 10-12 msk var för mycke
Chokladbollar med oboy - Oboybollar. Jättegoda chokladbollar med en mild och mjuk chokladsmak. )(Tips. Traditionella chokladbollar med enbart kakao som smaksättning hittar du HÄR >>)
18 Jan. 06. 24. Blåa chokladbollar med oboy. 0kommentarer. Min yngsta dotter ville baka chokladbollar och hon frågade om vi kunde göra dem regnbågsfärgade men då jag visste att jag hade blåkokos i skafferiet, efter ett annat bakprojekt, så frågade jag henne om inte det gick bra istället och det gick den lilla damen med på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.