Häll smeten i en ugnsplåt med smort bakplåtspapper. Servera med sallad. 300-400 g blandfärs1 gul lök3 msk chilisås3 msk tomatpuré100 g philadelphiaost2 msk tacokrydda½-1 dl vattenfetaostpaprikasallad på burkriven ostVispa äggen lätt och tillsätt hälften av mjölken
Till kaffet blev det en tårta med päronmousse och After Eightkräm som gick hem hos alla. Jag lovade ju er att berätta om min överraskningshelg, men det strular lite med bilderna, så ni får hålla er lite till
Blanda samman mjölsorterna med bakpulvret och rör ner detta i äggsmeten. 3 ägg2 dl strösocker3/4 dl vetemjöl½ dl potatismjöl1 tsk bakpulverNougatkräm1½ dl vispgrädde75 g nougatUgnsvärme - 250 graderVispa ägg och socker riktigt pösigt
En nötig tårta med en fantastiskt god chokladglasyr uppepå. Tårtan är mjuk med mycket nötsmak i botten och glasyren blir seg, kolig, lite nötig och helt underbart god
Vispa grädden tillsammans med färskosten med elvisp, fast men inte hårt. (Täcker du med plastfolie, stick några tandpetare i tårtan så plasten inte kladdar fast)
Ibland blir man bara sugen på sånt där som man aldrig nästan äter. Smörgåståra är något sådant. Maken är ju inte så förtjust i skaldjur så det händer ju mer eller mindre aldrig
Täck med ostskivor. Fler förslag önskas---fick ett till nyss på mailen från kusin Ann. Jag lade blandad sallad på kanterna och täckte toppen med skinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.