1. Riv brödet i stora smulor och stek dem frasiga i olivolja. 2. Rosta pistagenötterna i torr stekpanna. 3. Riv mozzarellan med fingrarna och lägg på ett fat
1. Riv burratan i mindre bitar och lägg på ett fat. Dela tomaterna på mitten och lägg dem på fatet. Skala och hacka pistaschnötterna grovt och häll över dem
I somras ville jag bjuda mina föräldrar på en av mina favoritostar. burrata. Den är en krämigare kusin till mozzarellan och fullkomligt ljuvlig om du får tag i ett bra exemplar
Har fått den stora glädjen att sedan några veckor tillbaka arbeta extra i en ostbutik, och inte vilken butik som helst utan underbara Androuet som säljer farligt goda (främst franska) ostar
På fredagar vill man äta gott men det finns oftast inte så mycket ork kvar att laga själva middagen. Den här hinns dock med och kräver inte mycket kraft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.