Lätt och god mat. 4 kycklingfiléer som steks med salt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer s
Lägg på lock och låt koka upp snabbt, sänk sedan värmen och smaka av med soja, sesamolja och lime. Lägg alla ingredienser till buljongen i en kastrull och slå på vattnet
Stekt kycklingmed ugnsbakad potatis och koriander. Äkta hälften envisas alltid med att köpa hem djupfrysta, wokade grönsaker men jag tycker det blir så mycket fräschare och godare att själv skala och skiva grönsakerna
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
god och kalori fattig rätt med shirataki nudlar i samarbete med svenskkosttillskott. Blanda i shirataki nudlarna, låt det koka upp igen sen servera med
Ansa och strimla purjolöken och paprikan samt skär kycklingfiléerna i strimlor. salt och peppar. Bryn kycklingen i oljan, tillsätt purjolök, paprika, kryddor och kokosmjölk
Avsluta med. kyckling. Blanda i curry och jordnötssmör,. Stek kyckling i. örtsalt och banan. kyckling. en stekpanna med kokosfett i ca 2 minuter. stek i ca 1 minut till på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.