Stek kycklingvingarna på en bakplåtspappersklädd plåt i ugnen (200´c) tills de är nästan färdiga. Pensla på såsen och grilla dom ytterligare tills ytan har fått färg, vänd dom gärna en gång under tiden
Buffalowings är ännu en av alla dessa hundratusentals grejer som jag aldrig käkat på riktigt, i och med att jag växte upp i Borlänge i en familj som åt ute en gång per år (och då på mammas jobb på ett hotel, och då alltid samma hamburgare) och blev vego innan jag flyttade till Stockholm och blev en foodie
Buffalo Wild Wings. Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Servera buffalowingsenmed mangodipp, grönsaksplock och nykokt. Buffalowings. Mixa ihop med hjälp av en stavmixer till en slät dippsås och smaka av med en nypa salt
Att marinera och sedan grilla blomkålen i en BBQ marinad inspirerad av buffalowingssåsen fast med dijon och tabasco blir riktigt grymt och mycket mustigare än att först fritera och sedan vända blomkålen i hot sauce
Att marinera och sedan grilla blomkålen i en BBQ marinad inspirerad av buffalowingssåsen fast med dijon och tabasco blir riktigt grymt och mycket mustigare än att först fritera och sedan vända blomkålen i hot sauce
Krispiga kycklingvingar med smak av chili och paprika, precis som de gör dom i USA. Riktigt goda att ha till plockmaten eller att bjuda middagsgästerna på som förrätt, garanterat supergoda och passar perfekt med en rökig barbequesås till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.