Bryssel- och rödkålspaj
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg;
  • 125 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 3 msk vatten
  • kallt
  •  
  • Fyllning
  • 200 g brysselkål
  • 300 g rödkål
  • 1 st rödlök
  • 2 msk smör
  • 1 msk honung
  • 1 msk kinesisk soja
  • 4 st ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • nymald
  • 50 g prästost
  • riven
  • eller allerumsost
  •  
  • Chévredressing
  • 100 g chèvreost
  • kantskuren och mosad
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 st vitlöksklyfta
  • hackad
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • mald
  •  
  • Garnering
  • solrosskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.