Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Sätt ugnen på 180 grader. Smält choklad och smör i en kastrull. Häll det sen i en skål. Tillsätt socker, mjöl och vanilj i smörblandningen och blanda väl
Häll marängen i en påse och spritsa över eller klicka direkt ut på brownie bottnarna. Jag vet inte hur jag ska beskriva hur extremt goda de här cupcakesen är så att ni på en gång går och bakar dem
Vispa ner ett ägg i taget och vänd till sist ner vetemjöl och nötter blandat med bakpulver i smeten. Placera ut formar i en muffinsplåt och fyll dem till 2/3 med smet. Servera med lättvispad grädde och hallon 150 g valnötskärnor
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld med after eight, toppad med en fluffig päronfrosting
För tillfället är jag inne i en brownieperiod. Här har jag skapat något jag kallar Paleo Brownie. Paleo Brownie - 4 bitar. Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie och fördela i smeten. Paleo Brownie - 4 bitar
Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Vi gör det alltid lite extra mysigt hemma hos oss på fredagar med god mat och gofika. Cupcakes. Muffinsen är super saftig med bitar av choklad i och på toppen har jag dekorerat med en frosting på nutella och cream cheese, hasselnötter och färska jordgubbar
Rör sedan ihop det med äggsmeten. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.