Sorgligt nog kan jag inte komma på någon koppling till någon saga, för annars hade jag nog skickat iväg receptet till Månadens Sötsak där temat för april är just Sagolikt, och där en resa till en fantastisk chokladbutik i Brighton står på spel
min saknad efter Brighton och det rika och plånboksvänliga restauranglivet där. Jag måste få prata om ett riktigt icke-bekymmer som ändå bekymrar mig många trötta söndagmorgnar
This lovely cake was called "left over cake" by a friend of mine when I was a student in Brighton - can't think of any better tasting combo of left overs
Jag kom hem från Brighton i måndags, så matplaneringen fick stryka på foten den här veckan. TACK för all fantastisk respons på mitt inlägg om kroppsångest
Jag förbereder mig för fotbollsvm-abstinens, väntar på att bli tillräckligt frisk för att kunna bada och läser turistsidor om Brighton där nästa veckas konferens äger rum (hojta om ni har bra tips
Grunden är egentligen en tabouleh men min version innehåller grönkål och en avokado och tahini-dressing som jag smakade för förtsa gången i Brighton förra sommaren
Magiskt gott som jag uppfann en kväll i Brighton när jag inte hade något att äta i kylen. Vi hade ju besök av vänner, som ska öppna äppelmusteri, för några veckor sen
Jag har haft det här brödet i bakhuvudet sedan i somras när jag besökte Brighton och drack te och åt ett liknande bröd i förmodligen världens sötaste tehus
Alla promenader som jag gjorde inne i Brighton bland gator som slingrade sig fram. Den här dagen tog min engelska vän Pat mej med på utflykt och vi åkte buss till Brightons utkanter och vi promenerade in till city
Tänk att nu är det mindre än en vecka tills jag ska åka till Brighton igen. Brighton och trädgårdsfix. Längtar efter att återse staden och att få vandra omkring där igen där
Måste bara visa den här bilden från Brighton Pier från fredags. Det är Brighton för mej. Brighton Pier. Vi flanerade längs stranden och även om solen just då gömde sig bakom molnen så satt människor på stranden och tittade ut mot havet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.