Bread with Orange
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 bröd
  • 3 dl vatten
  • 2 dl naturell yoghurt
  • ½ dl matolja
  • 4 tsk torrjäst
  • 2 tsk salt
  • 1 dl apelsinmarmelad
  • 1 dl solrosfrön
  • 12-13 dl grovt vetemjöl
  • 30-60 minuter till dubbel storlek. Ta upp degen på lätt mjölat bakbord
  • 30 minuter Strö över solrosfrön. Grädda bröden en fals under
  • 2 bread
  • 3 dl water
  • 2 dl yoghurt
  • ½ dl cooking oil
  • 4 tsp dry yeast
  • 2 tsp salt
  • 1 dl orange
  • 12-13 dl
  • 42 degrees Mix the yeast in a small amount of flour and pour in
  • 30 minutes Sprinkle with sunflower seeds. Bake bread at the bottom part of the oven about

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.