Jag försöker just nu övertyga Anders om att jag omöjligt kan vänta till julafton innan jag får gå på nästa kurs, jag kan i alla fall varmt rekommendera brödkursen
För ett par veckor sedan höll jag en brödkurs för en nystartad förening i Trollhättan. Hursomhelst höll jag en brödkurs för deras medlemmar och det är något av det roligaste jag gjort på länge
Detta bröd har jag gjort ett par gånger innan jag gick brödkurs men aldrig fått till det helt hundra, såklart var jag tvungen att göra det med mina nyfunna kunskaper och det blev perfekt
Vi fick på vår brödkurs lära oss att ju längre tid degen vilar eller jäser första omgången desto mer smakar brödet så jag kommer nog satsa på 36 timmar
Jag har hållit brödkurs i verkliga världen några gånger, och då kommer jag alltid till ett läge där jag står och pratar och pratar om degar och ugnar och bröd, och jag ser i kursdeltagarnas blickar hur de tänker – herregud, här tar man på sig förkläde och går på bakkurs, när ska vi baka nån gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.