Tänk vad man kan glömma bort viktiga saker ibland…. I helgen blev jag påmind om den här rätten med nykokta rödbetor med vitlök- och persiljesmör som jag totalt har gömt bort att jag gjorde för ett par somrar sedan
Hade helt glömt bort denna kaka. Lagade den för min kompis på hennes födelsedag. Den blev god, men hade den en aning för länge i ugnen, så den förblev lite torr på sidorna
Nu är julen utkörd men så hittade jag ett bortglömt inlägg på hemmagjord vinglögg och tänkte att jag hann med att publicera det innan julen är helt ur vårt medvetande
Kom plötsligt på när jag satt och tittade på fotografier i datorn att jag aldrig visat er någon närbild på mina konfirmations/födelsedagstårtor, och inget recept
»Vad kan man göra av vitkål. «. Den frågan ställdes i gruppen LCHF-recept på Facebook för ett par dagar sedan och det gick upp för mig att jag nog sitter och tummar på ett trumfkort
Landgången som företeelse och maträtt är över 100 år gammal. Då i början av 1900-talet sågs den som en finare maträtt som bjöds till lunch vid festligare tillfällen
I fredags åt vi något vi inte ätit på mycket, mycket länge - biff stroganoff. Korv stroganoff är ju en vanligt förekommande rätt i många hem, och finns i oändligt många varianter
Det är ju inte enbart kakor och sött man minns från sin barndom, eller hur. En del maträtter har satt sina spår - en av dem, dessutom så otroligt lättlagad - är denna karré som sköter sig själv i ugnen och smakar så gott med sås och äppelmos
Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Pajen njöt vi av igår tillsammans med nybadade kräftor, storlek jumbo av nu bortglömt märke. Ohohoh där har vi väl 4 bokstäver som tillsammans verkligen kan ge upphov till många åsikter, tyckande och diskussioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.