Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman. 10 finhackade blad ramslök (eller 1 pressad vitlöksklyfta). 1 dl majonnäs. 1 dl ströbröd. 1 tsk ancho chilipulver. 1 msk oregano. 1 tsk persillade. 1 tsk lökpulver. 1 msk grillkrydda. 150 g riven ost. 600-800 g högrevsfärs. 1. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på175 grader tills de var nästan genomstekta. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 10 finhackade blad ramslök (eller 1 pressad vitlöksklyfta). 1 dl majonnäs. 1 dl ströbröd. 1 tsk ancho chilipulver. 1 msk oregano. 1 tsk persillade. 1 tsk lökpulver. 1 msk grillkrydda. 150 g riven ost. 600-800 g högrevsfärs
Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Vi serverar alltid på tallrik - jag tycker det blir festligare så, och det ser så vackert med dekorerade tallrikar när gäster och familj ska sätta sig till bords
Tror dock jag sparar kladdkakan till helgen eller något annat lämpligt tillfälle, men om ni vill baka finns här mitt bästa recept på kladdkaka - denna variant med en riktigt god lakritskolafudge på och passar utmärkt att servera med grädde och färska bär
Det gör man så klart som man vill - men hallon, lakrits och choklad är en gudomlig kombination. När man delar recept på festivalbakelse med hallontryffel, lakrits och chokkladmousse och är på väg in i rutiner igen
Köp en mat-termos och ta med en värmande soppa för kalla dagar. Vad du kan ta med dig som mellanmål eller lunch beror ju mycket på vad du har för möjligheter att till att kyla ned eller tillaga mat
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. 1. 1 dl svartvinbärssaft. 10 cl portvin. 1 tsk timjan. 10 st enbär. 1 st gul lök. 1
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
1 kg innanlår av älgkalv. 10 enbär. 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. Lägg köttbiten i en ugnssäker form sätt i 170 gradig ugn och kör det hela tills innertemperaturen är 55 grader. 1 kg innanlår av älgkalv. 10 enbär 4 vitlöksklyftor Rökigt flingsalt (Maldon‘s använder jag). 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.